Selasa, 26 Desember 2017

Kunci Gitar Nella Kharisma - Mundur Teratur

Kunci Gitar Nella Kharisma - Mundur Teratur
Lirik Lagu Nella Kharisma - Mundur Teratur
Kunci Gitar Nella Kharisma - Mundur Teratur
Intro: Am Em F C E 

Am
tego ngopo kowe tego
 Am
ninggal aku lungo karo tresno sing liyo
 Em
gawe awakku mundur teratur
Em                
mergo tresnoku saiki wis luntur
   F            
opo kurang bukti tresno sing tak nduweni
  F                       
nganti janji setyomu saiki mbok mblenjanji
 C                  
trimo aku sing ngalah timbang aku sing susah
     E
nuruti awakmu sing soyo suwe kakehan polah
Am                   
wajahmu pancen bagus, bedo karo atimu
Em
kowe ninggalke aku, gawe loro atiku
  F
amergo keno gudho karo tresno sing liyo
C                  E
sing luweh sugih bondo, kowe tego ninggal lungo
Am
susahe nduwe bojo sing kakehan tuntutan

Am
njaluk iki njaluk iku kudu keturutan
Em
nek ra dituruti malah golek selingkuhan
Em
opo ora mikir gawe atiku kelaran
 F  
nek kowe goleh sing sugih, aku trimo mundur
F
nek kowe gelem sing luwih, aku mundur teratur
C
nek kowe golek sing gematilan ngerteni awakmu
E
aku ora mundur mergo sliramu wong bagus
Am
iki sing jenenge tresno kalah bondo
Am
wis entok sing luwih aku mbok tinggal lungo
Em 
aku pancen wong wadon sing ra nduwe opo opo
Em 
ra nduwe bondo, nduwene mung tresno
F                  
nanging aku isih nduwe roso tanggung jawab
 F                                      
omonganku ra labil bedo karo sing waton manyak
C                                    
bedo karo bribikanmu jare nduwe mobil warisan
E
eh jebule amung mobil rentalan

Reff

Am
tego ngopo kowe tego
 Am
ninggal aku lungo karo tresno sing liyo
 Em
gawe awakku mundur teratur
Em                
mergo tresnoku saiki wis luntur
   F            
opo kurang bukti tresno sing tak nduweni
  F                       
nganti janji setyomu saiki mbok mblenjanji
 C                  
trimo aku sing ngalah timbang aku sing susah
     E
nuruti awakmu sing soyo suwe kakehan polah
Am                   
wajahmu pancen bagus, bedo karo atimu
Em
kowe ninggalke aku, gawe loro atiku
  F
amergo keno gudho karo tresno sing liyo
C                  E
sing luweh sugih bondo, kowe tego ninggal lungo

Am
nasibe wong kere tresnoku tok prekke
Am
mergo kalah bondo aku tok tinggalke
  Dm 
opo mung sakmono tresnoku nggo awakmu
Dm 
modal motor fu aku mbok tinggal mlayu
 F           
kowe pancen bagus tur rasah kembagus
F
paitan lambe lunyu berlagak sok borju
C
opo ora kelingan sakdurunge pacaran
E 
wajahmu isih lugu ketok ndeso tenan

Am                   Em
tego tego tego kowe pancen tego
    F          
opo ra ono harapan dinggo awakku
 C                      E
tuk bisa memilikimu, tuk bisa mencintaimu

Reff

Am
tego ngopo kowe tego
 Am
ninggal aku lungo karo tresno sing liyo
 Em
gawe awakku mundur teratur
Em                
mergo tresnoku saiki wis luntur
   F            
opo kurang bukti tresno sing tak nduweni
  F                       
nganti janji setyomu saiki mbok mblenjanji
 C                  
trimo aku sing ngalah timbang aku sing susah
     E
nuruti awakmu sing soyo suwe kakehan polah
Am                   
wajahmu pancen bagus, bedo karo atimu
Em
kowe ninggalke aku, gawe loro atiku
  F
amergo keno gudho karo tresno sing liyo
C                  E
sing luweh sugih bondo, kowe tego ninggal lungo

Am
nasibe wong kere tresnoku tok prekke
Am
mergo kalah bondo aku tok tinggalke
  Dm 
opo mung sakmono tresnoku nggo awakmu
Dm 
modal motor fu aku mbok tinggal mlayu
 F           
kowe pancen bagus tur rasah kembagus
F
paitan lambe lunyu berlagak sok borju
C
opo ora kelingan sakdurunge pacaran
E 
wajahmu isih lugu ketok ndeso tenan

INSTAGRAM : @HI_RIKA


EmoticonEmoticon